[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jucoza02′ custom_class=” admin_preview_bg=”]

Paula Seling este o artistă completă – solistă, compozitoare, producător muzical ce s-a născut în ziua de Crăciun a anului 1978. A început să studieze pianul de la vârsta de 6 ani, câștigând câteva premii ca pianist. La vârsta de 10 ani a susținut primul minirecital ca solist vocal, acompaniată de corul școlii. De atunci a câștigat aproape toate trofeele festivalurilor de muzică din România. Din 1998 și până acum a lansat peste 15 albume solo, atât cu muzică pop, dar și de colinde și muzică religioasă, multe dintre acestea fiind scrise, orchestrate și produse de ea. Paula și-a “împrumutat” vocea personajului Holly Viteză în producția “Mașini 2” și a interpretat piesa “Chiar pot zbura” de pe coloana sonoră a filmului de animație Disney, “Neînfricata”(BRAVE). În 2011 a făcut parte din juriul show-ului de televiziune X-Factor.  De-a lungul timpului a avut numeroase colaborări cu nume mari din industria muzicală și a cântat pe scene alături de mari interpreți.  A reprezentat de două ori România la Eurovision, alături de Ovi, unde, în 2010 au reușit să obțină locul 3. Din 2008 are propria casa de producție și, de curând, a deschis propria școală de muzică. Este membră a UCMR, UCMR-ADA și absolventă a Conservatorului din București, secția de Compoziție, Jazz, Muzică Ușoară.

Luni, 4 martie 2019, ora 19.00, la Sala Lahovari a Filarmonicii “Ion Dumitrescu” vă așteptăm să o ascultați, interpretând sub bagheta dirijorului Daniel Manasi, piese precum: Timpul, Acasă, Dupa noapte vine zi, Promit și altele.

Vă așteptăm.
[/av_textblock]

Filarmonica-valcea © 2024. All rights reserved.

Sari la conținut